სურსათის უვნებლობა

სურსათის უვნებლობა

სურსათის უვნებლობა

მეტი ნდობა – მეტი მომხმარებელი 

სურსათის უვნებლობა მნიშვნელოვანი გამოწვევაა ბიზნესისთვის, რომელიც საკვების წარმოებას, გადამუშავებას, ტრანსპორტირებას ან შენახვას უზრუნველყოფს.

სურსათის უვნებლობის სისტემის მართვის სირთულეები სერიოზულ საფრთხეს უქმნის როგორც მომხმარებლის ჯანმრთელობას, ისე ბიზნესის რეპუტაციას. COS-ის გუნდი გთავაზობთ სურსათის უვნებლობის დანერგვის სრულ მომსახურებას, რომელიც დაგეხმარებათ თქვენი საქმიანობა გახადოთ ქართულ კანონმდებლობასთან და საერთაშორისო სტანდარტებთან შესაბამისი.

როგორ გეხმარებით:

ჩავატარებთ სურსათის უვნებლობის გენერალურ აუდიტს

  1. შევაფასებთ ობიექტის საწარმოო და ზოგად ჰიგიენურ პირობებს.
  2. შევამოწმებთ დოკუმენტაციას და განვსაზღვრავთ საჭიროებებს.
  3. გავცემთ რეკომენდაციებს პროცესების გასაუმჯობესებლად.

დავნერგავთ კანონმდებლობასთან შესაბამის HACCP სისტემას

  • შევადგენთ სურსათის უვნებლობის სისტემის (HACCP) დოკუმენტირებულ პროცედურებს, ინსტრუქციებსა და სამუშაო ფორმებს;
  • შევათანხმებთ შემუშავებულ სისტემას დასამტკიცებლად და ვუზრუნველყოფთ ორგანიზაციის ბიზნეს პროცესებში დანერგვას.

ჩავატარებთ ტრენინგებს გუნდის წევრებისთვის

  • ვუზრუნველყოფთ სწავლებას პერსონალისთვის, რათა მათ შეძლონ  HACCP-ის სტანდარტების დაცვა და დანერგილი სისტემის ეფექტურად გამოყენება;

სწავლება მოიცავს:

  1. სურსათის, ცხოველის საკვების, ჰიგიენის საკითხებს;
  2. საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების (HACCP) პრინციპებზე დაფუძნებულ სისტემასთან დაკავშირებულ საკითხებს.
  • ტრენინგის დასრულების შემდეგ გავცემთ სერთიფიკატს.

ჩავატარებთ პერიოდულ მონიტორინგს

  • გავცემთ ბიზნესის სპეციფიკისთვის შესაბამის, ინდივიდუალურ რეკომენდაციებს;
  • საჭიროების შემთხვევაში, შუამდგომლობას გაგიწევთ საზედამხედველო ორგანოსთან.

We use cookies